Menu

Hanne 47 – Har nogle fantasier jeg drømmer om

Føler mig lidt fastlåst, som en fugl i bur, kan ikke klare tanken om at jeg ikke skal have lov at opleve mere i mit liv, pga. ægteskab og troskab herom, jeg elsker min mand og familie, men er det så slemt gerne at ville have nogle oplevelser for sig selv stadigvæk? Det er lidt ligesom at skulle spise den samme ret resten af sit liv, det gider man jo ikke, selvom den smager godt vel? Behøver ingen dømmende kommentarer men skriv hvis du er interesseret i et diskret forhold hvor vi kan udeleve fantasier…

Interests

 • Anal
 • BDSM
 • Blive Domineret
 • Blowjob
 • Dildo
 • Eksperimental
 • Facial
 • Gangbang
 • Onani
 • Oralsex
 • Spanking
Send profilen en Besked!
Share Link:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *